Betonnen aanrechtblad impregneren

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Om vlekken en beschadigingen te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om uw betonnen aanrechtblad te impregneren. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend. Door het betonnen aanrechtblad te impregneren, maakt u het voor uzelf een stuk makkelijker. Vuil kan zo niet in het beton trekken waardoor uw betonnen aanrechtblad niet alleen mooi blijft maar ook makkelijk schoongemaakt kan worden.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Ontdek de voordelen van uw betonnen aanrechtblad impregneren

Door een betonnen aanrechtblad te impregneren, maakt u het blad niet alleen waterdicht maar zorgt u ook voor een langere levensduur. BetonReform Design zijn gespecialiseerd in het impregneren van beton en helpen u hier graag bij. Het is mogelijk om beton van een kleur te voorzien door middel van impregneren. Andere grote voordelen zijn dat beton na het impregneren resistent is tegen zuren, vloeistoffen en het verhogen van de slijtvastheid. Dit is natuurlijk wel zo handig wanneer u een betonnen aanrechtblad heeft. Tijdens het koken, wilt u tenslotte niet na denken over de beschadigingen die u kunt veroorzaken tijdens uw handelingen.

Vraag deskundig advies aan onze specialisten in Heukelum

Roept het impregneren van uw betonnen aanrechtblad een aantal vragen op? Maakt u zich vooral geen zorgen want u mag altijd contact opnemen met onze vestiging in Heukelum. Vraag om advies via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0345-633009.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg