Betonnen aanrechtblad impregneren

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Om vlekken en beschadigingen te voorkomen, kies er dan voor om uw betonnen aanrechtblad te impregneren. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend. Door uw betonnen aanrechtblad te laten impregneren, maakt u het voor uzelf een stuk makkelijker. Vuil kan zo niet in het beton trekken, waardoor uw betonnen aanrechtblad niet alleen mooi blijft, maar ook makkelijk schoongemaakt kan worden.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Wij komen uw betonnen aanrechtblad impregneren

Kies voor de professionals van BetonReform in Heukelum om uw betonnen aanrechtblad te laten impregneren. Hiermee maakt u het blad niet alleen waterdicht, maar zorgt u ook voor een langere levensduur. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van beton, zoals vloeren en keukenbladen, en helpen u hier graag bij. Het is daarbij ook mogelijk om beton van een kleur te voorzien. Daarnaast zorgt het impregneren van beton ervoor dat het oppervlak resistent is tegen zuren en vloeistoffen. Ook wordt het beton slijtvaster: dit is ideaal voor uw betonnen aanrechtblad. Tijdens het koken wilt u tenslotte niet na denken over de beschadigingen die u kunt veroorzaken tijdens uw handelingen.

Vraag deskundig advies aan onze specialisten in Heukelum

Roept het impregneren van uw betonnen aanrechtblad een aantal vragen op? Neem dan vandaag nog contact op met BetonReform. Vraag om advies via het contactformulier, neem telefonisch contact met ons op via 0345-633009 of stuur een e-mail naar info@betonreform.nl. Via deze contactmogelijkheden maakt u tevens een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.