Een betonnen keukenblad in Noord-Holland kopen

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Met een betonnen keukenblad geeft u gegarandeerd persoonlijkheid aan uw keuken in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland. Bij Betonreform kunt u uw betonnen keukenblad compleet op maat laten maken, volledig naar uw wensen en smaak. Op deze manier drukt u echt uw persoonlijke stempel op het uiterlijk van de keuken. Op basis van uw wensen en ideeën, ontwerpen wij van Betonreform, eventueel in samenwerking met architecten en ontwerpbureaus, uw keukenblad met betonlook op maat.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Betonnen keukenblad of andere onderdelen van uw keuken

Laat u uw hele keuken in beton vervaardigen of kiest u toch voor slechts één betonnen onderdeel, zoals het blad van de keuken? Beide opties zijn mogelijk bij Betonreform. Zo bieden wij u diverse betonnen elementen voor in uw keuken, zoals:

  • Aanrechtbladen;
  • Wasbakken;
  • Staanders;
  • Kasten;
  • Schappen.

Al deze onderdelen vervaardigen we zelf in onze werkplaats, compleet naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen wat de specifieke kleur van het beton moet zijn. Ook bepaalt u als klant wat de dikte van het beton is, de vorm van het keukenonderdeel en wat de afwerking van het beton wordt. Op deze manier geven wij, in samenwerking met u, een unieke uitstraling aan uw keuken die precies bij u past.

Een betonlook keukenblad, volledig naar uw wensen gemaakt

Een keukenblad met betonlook brengt vele mogelijkheden met zich mee. Zo kunt u kiezen om er een robuust uiterlijk aan te geven zodat u uiteindelijk een erg stoere keuken hebt. Het is echter ook mogelijk om het betonnen blad van de keuken juist heel strak te laten afwerken, zodat de keuken een erg moderne uitstraling krijgt. Wij gaan dan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw nieuwe keuken in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie te bespreken, bijvoorbeeld met betonlook keukenblad.

Wij horen graag wat uw wensen zijn

Ziet u dat wel zitten, een keuken met betonnen blad bij u in huis, dat volledig is gemaakt naar uw wensen? Zo geeft u pas écht een persoonlijke uitstraling aan uw keuken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0345-633009 en we bespreken direct samen wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u dan direct een afspraak maken om eens langs te komen in onze showroom – ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland – om onze monsters en afwerkingen voor een betonnen keuken in het echt bekijken. Heeft u misschien nog vragen voor ons? Aarzel ook dan niet om ons even te bellen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg