Betonlook keukenblad

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Geef uw keuken een stoere uitstraling door te kiezen voor een betonlook keukenblad. Met een betonnen keukenblad geeft u gegarandeerd persoonlijkheid aan uw keuken in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland. Bij BetonReform in Heukelum maken we u uw betonnen keukenblad compleet op maat, volledig naar uw wensen en smaak. Op deze manier drukt u uw persoonlijke stempel op het uiterlijk van de keuken. Op basis van uw wensen en ideeën ontwerpen wij van BetonReform, eventueel in samenwerking met architecten en ontwerpbureaus, uw betonnen keukenblad op maat.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Wij creëren een prachtige betonlook voor uw keukenblad

Laat u uw hele keuken in beton vervaardigen of kiest u toch voor slechts één betonnen onderdeel, zoals het blad van de keuken? Beide opties zijn mogelijk bij ons. We bieden u diverse betonnen elementen voor in uw keuken aan, zoals:

  • Aanrechtbladen
  • Wasbakken
  • Staanders
  • Kasten
  • Schappen

Al deze onderdelen vervaardigen we in onze werkplaats, compleet naar uw wensen. Zo kiest u zelf de specifieke kleur, dikte en afwerking van uw keukenblad met betonlook. Samen geven we een unieke uitstraling aan uw keuken die precies bij u past. Naast deze vele mogelijkheden voor uw keuken, maken we bijvoorbeeld ook gevlinderde vloeren en duurzame terrasvloeren.

Een betonnen keukenblad dat volledig naar uw wensen is gemaakt

Een keukenblad met betonlook brengt vele mogelijkheden met zich mee. Gaat u voor een robuuste of juist glanzende betonlook in uw keukenblad? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een betonnen blad in uw keuken in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie, te bespreken. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos!

Maak uw wensen aan ons kenbaar

Ziet u dat wel zitten, een keuken met betonnen blad bij u in huis, dat volledig is gemaakt naar uw wensen en dat past bij uw betonvloer? Zo geeft u pas écht een persoonlijke uitstraling aan uw keuken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0345-633009 of door ons een e-mail te sturen via info@betonreform.nl. We bespreken direct wat de mogelijkheden zijn voor uw keukenblad met betonlook. Het is daarnaast mogelijk om eens langs te komen in onze showroom in Heukelum – ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland – om onze monsters en afwerkingen voor een betonlook keukenblad in het echt bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak met onze specialisten.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg