Betonnen terras aanleggen

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Laat een betonnen terras aanleggen en zet de woonsfeer van het interieur van uw huis door naar de tuin. De robuuste en moderne woonsfeer van een betonnen vloer in uw huis zet u eenvoudig door naar uw tuin door ook daar een terrasvloer van beton aan te leggen. Het beton zorgt er op deze manier voor dat het terras een verlengstuk van uw woonhuis wordt. Om uw betonnen terras op vakkundige wijze te laten aanleggen, is Betonreform (gevestigd nabij Noord-Holland en Zuid-Holland) dé partner. Wij laten beton leven en komen tot esthetische oplossingen voor al uw betonprojecten.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Een betonnen terras aanleggen kent vele voordelen

Wanneer u kiest voor een terrasvloer van beton, profiteert u van vele voordelen. Zo ziet een terras van beton er prachtig uit en geeft een warme sfeer aan uw tuin. Zo is onze betonnen terrasvloer met kiezels erin verwerkt, de Reformvloer Classic genaamd, geïnspireerd door de oude Italiaanse terrazzovloeren. Deze Zuid-Europese atmosfeer ziet u dan ook nog steeds terug in het betonnen terras dat we bij Betonreform voor u aanleggen. Ook zeker niet onbelangrijk: de betonnen vloeren zijn eenvoudig te reinigen. Zo kennen de betonnen vloeren geen onkruid en algen aangroei. Zo bent u amper tijd kwijt aan het onderhoud van uw terras van beton en kunt u er extra van genieten.

Ontdek de mogelijkheden die wij bieden

Wilt u ook graag een betonnen terras laten aanleggen in uw tuin in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Betonreform uit Heukelum! Dit doet u door even te bellen naar 0345-633009. Vervolgens zal één van onze specialisten u persoonlijk meer vertellen over de mogelijkheden die wij bieden voor het aanleggen van een terrasvloer van beton. Ook bent u altijd welkom om onze betonnen terrasvloeren en andere veelzijdige esthetische toepassingen van beton te komen bekijken in onze showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak door ons van tevoren te bellen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg