Betonnen vloer voor in uw woonkamer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Met een betonnen vloer bij u thuis in de woonkamer geeft u een bijzondere look aan het interieur van uw huis in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie. Beton staat bekend als robuust en sterk. Deze duurzame eigenschappen zijn niet de enige voordelen van woonbeton als vloer. Bij BetonReform in Heukelum maken wij beton namelijk mooi, chique en visueel aantrekkelijk. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit diverse kleuren en geeft u met een betonnen vloer een typische uitstraling aan uw woonkamer of andere ruimte. Het werken met beton hebben wij dan ook verheven tot een ware kunst.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Kies voor karakter met een betonnen vloer in de woonkamer

Met een vloer van woonbeton in huis kunt u verschillende kanten op. Zo kunt u bij ons bedrijf uit Heukelum kiezen uit een vloer van twee verschillende soorten woonbeton:

De Reformvloer Classic hebben we geïnspireerd op de oude Italiaanse terrazzovloeren. Dit is een strakke en harde betonnen vloer waarin zichtbare kiezels en stenen zijn verwerkt, die prachtig staat in iedere woonkamer. Doordat de kiezels steeds nét weer anders van kleur en vorm zijn, is elke vloer van dit type woonbeton uniek. De Reformvloer Trend heeft geen kiezels en daardoor direct een wat strakker en moderner uiterlijk dan de Classic. Dit maakt deze betonnen vloer ideaal voor ieder interieur, bijvoorbeeld in uw woonkamer in Noord-Holland of Zuid-Holland. Met deze vloer haalt u een eigentijds en levendig woonbeton in huis, dat een meerwaarde biedt aan elke woonkamer.

Ontdek onze mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Bent u benieuwd welk type woonbeton en vloer het best past bij uw stijl? Aarzel dan niet om contact met onze vestiging op te nemen. Hiervoor belt u naar 0345-633009 of stuurt u een e-mail naar info@betonreform.nl. Met plezier vertellen wij u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.