Betonnen vloer woonkamer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Met een betonnen vloer bij u thuis in de woonkamer, geeft u heel gemakkelijk een bijzondere look aan het interieur van uw huis in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie. Normaal gesproken staat beton bekend als robuust en sterk. Dit is echter bij lange na niet het enige dat beton te bieden heeft. Zo kan beton ook heel goed mooi en visueel aantrekkelijk zijn. Tevens heeft beton een diepgang aan kleuren en geeft u met een betonnen vloer heel gemakkelijk een typische uitstraling mee aan een ruimte, bijvoorbeeld uw woonkamer. Bij Betonreform hebben we het werken met beton dan ook verheven tot een ware kunst. Laat u verrassen door onze esthetische projecten van beton!

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Kies voor karakter met een betonnen vloer in de woonkamer

Met een vloer van woonbeton in huis kunt u verschillende kanten op. Zo kunt u bij Betonreform uit Heukelum kiezen uit een vloer van twee verschillende soorten woonbeton:

  • Reformvloer Classic;
  • Reformvloer Trend.

De Reformvloer Classic hebben we geïnspireerd op de oude Italiaanse terrazzovloeren. De Reformvloer Classic is een strakke en harde betonvloer waarin zichtbare kiezels en stenen zijn verwerkt. Deze geven de betonvloer een rijk en warm uiterlijk. Doordat de kiezels steeds nét weer anders van kleur en vorm zijn, is elke Reformvloer Classic uniek. De Reformvloer Trend heeft geen kiezels en daardoor direct een wat strakker en moderner uiterlijk dan de Reformvloer Classic. Dit maakt deze betonnen vloer ideaal voor binnen, bijvoorbeeld voor in uw woonkamer in Noord-Holland of Zuid-Holland. Met de Reformvloer Trend, haalt u een eigentijdse en levendige vloer van woonbeton in huis die een meerwaarde biedt aan elke woonkamer.

Ontdek onze mogelijkheden

Wilt u graag weten wat de diverse mogelijkheden zijn die we bieden voor uw nieuwe stijlvolle vloer van woonbeton? Aarzel dan niet om contact met onze vestiging in Heukelum op te nemen. Hiervoor belt u naar 0345-633009. Met plezier vertellen wij u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg