Betonvloer voor binnen

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Een betonvloer, aangelegd door BetonReform (gevestigd vlak bij Noord-Holland en Zuid-Holland), is perfect geschikt voor binnen in huis. Door middel van een betonnen vloer geeft u direct een bepaald uiterlijk aan het interieur van uw huis. Of u nu kiest voor een moderne en strakke look of een klassieke en warme look, het kan allemaal bij BetonReform uit Heukelum. Uw wensen als klant staan bij ons immers op de eerste plaats.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Alles is mogelijk met een betonvloer voor binnen in huis

Hoe zou u het interieur van uw huis precies typeren? Is het helemaal strak en modern ingericht of heeft u toch gekozen voor een wat klassieker uiterlijk met een warme sfeer? Wat uw stijl ook is, bij BetonReform trekken wij dit door in een prachtige betonvloer voor binnen. Kies bijvoorbeeld voor een gevlinderde betonvloer, welke een robuust uiterlijk heeft en perfect past bij bijvoorbeeld een landelijk interieur. Gaat u liever voor een glanzende vloer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bekijk gerust ons portfolio om inspiratie op te doen!

Maak uw wensen kenbaar

Welke – vrijwel onderhoudsvrije – betonvloer wenst u aan te laten leggen bij u binnen in huis? Wij horen uw wensen graag. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0345-633009 of een e-mail te sturen naar info@betonreform.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u aanbieden. Loop onze showroom in Heukelum, ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland eens binnen om uw toekomstige betonvloer in het echt te bekijken. Maak hiervoor een afspraak.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.