Betonvloer binnen

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Een betonvloer, aangelegd door Betonreform (gevestigd vlak bij Noord-Holland en Zuid-Holland), is perfect geschikt voor binnen in huis. Door middel van een betonnen vloer geeft u direct een bepaald uiterlijk aan het interieur van uw huis. Of u nu kiest voor een moderne en strakke look of een klassieke en warme look, het kan allemaal bij Betonreform uit Heukelum. Uw wensen als klant staan bij ons immers op de eerste plaats.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Alles is mogelijk met een betonvloer voor binnen in huis

Hoe zou u het interieur van uw huis precies typeren? Is het helemaal strak en modern ingericht of heeft u toch gekozen voor een wat klassieker uiterlijk met een warme sfeer? Wat uw stijl ook is, bij Betonreform kunnen wij deze doortrekken in de betonnen vloer van uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Reformvloer Trend, welke er strak uitziet en volledig egaal is. Doordat deze betonvloer er altijd netjes uitziet is hij erg functioneel en onderhoudsarm, wat de vloer ideaal maakt voor binnen én buiten. Vindt u het belangrijk dat uw vloer een warme uitstraling heeft, dan is de Reformvloer Classic misschien wel iets voor u. Dit is een strakke en harde betonvloer met daarin zichtbare kiezels en stenen. Deze vloer doet terugdenken aan de oude Italiaanse terrazzovloeren. Door de oneffenheden van de stenen is elke Reformvloer Classic compleet uniek.

Wij horen graag uw wensen

Wat voor soort betonvloer wilt u graag aanleggen bij u binnen in huis? Wij van Betonreform horen uw wensen graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0345-633009. Vervolgens zullen wij u meer vertellen over de mogelijkheden die we bieden. Wilt u graag onze betonvloeren in het echt bekijken in onze showroom ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland? Maak hiervoor dan een afspraak door ook even te bellen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg