Betonvloer showroom

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Wanneer u een betonvloer in uw showroom wil laten leggen, kan BetonReform Design (gevestigd ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland) u daarbij helpen. Een betonvloer geeft een stoer en robuust uiterlijk aan uw showroom. Met een betonvloer kunt u het industriële karakter van een pand benadrukken. Een betonvloer in een showroom is niet alleen erg mooi maar ook praktisch.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Op zoek naar een betonvloer voor uw showroom? Bekijk de mogelijkheden

Wilt u uw showroom een warme uitstraling geven? Wij adviseren u dan voor de Design Betonvloer Reform Classic te kiezen. Deze betonvloer is geïnspireerd op de oude Italiaanse terrazzovloeren. Door een combinatie te maken van een strak, hard oppervlak en kiezels ontstaat een uniek patroon. Gaat u liever voor een rustige en strakke betonvloer in uw showroom? De Reform Trend Betonvloer geeft uw pand een eigentijdse uitstraling.

De voordelen van een betonvloer in uw showroom

Een betonvloer in uw showroom geeft een industriële en moderne uitstraling. Een betonvloer is niet alleen erg mooi maar ook erg praktisch. Het is natuurlijk erg belangrijk dat u uw showroom goed schoon kunt houden. Door beton te impregneren is het oppervlak resistent tegen zuren, vloeistoffen en daalt de slijtvastheid.

Bekijk uw nieuwe betonvloer in Heukelum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonvloer in uw showroom in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie? Neem dan contact met ons op en bel naar 0345-633009. Wij geven u graag advies zodat de beste match gevonden kan worden. Ziet u graag eerst de mogelijkheden in werkelijkheid? Bezoek onze showroom in Heukelum en krijg een duidelijk beeld.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg