Betonvloer in uw showroom

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Wilt u een betonvloer in uw showroom laten plaatsen? BetonReform in Heukelum, gevestigd ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland, helpt u daar graag bij. Een betonvloer geeft een stoer en robuust uiterlijk aan uw showroom. Met een robuuste vloer van beton benadrukt u het industriële karakter van uw pand.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Onze professionals leggen een prachtige betonvloer in uw showroom

Wilt u uw showroom een warme uitstraling geven? Wij voorzien u van gedegen advies, zodat u altijd een vloer van topdesign kiest die past bij uw stijl. Ga bijvoorbeeld voor beton met kiezels, de Reform Classic, geïnspireerd op de oude Italiaanse terrazzovloeren. Gaat u liever voor een rustige en strakke betonvloer in uw showroom? Dat is uiteraard ook mogelijk! We realiseren graag uw wensen voor u.

De voordelen van een betonvloer in uw showroom

Een betonvloer in uw showroom is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het is natuurlijk erg belangrijk dat u uw showroom goed schoonhoudt. Dit wordt gemakkelijk door het beton te laten impregneren. Dit doen we niet alleen voor vloeren, maar ook voor andere oppervlakken, zoals aanrechtbladen. Door deze behandeling is het oppervlak resistent tegen zuren en vloeistoffen en stijgt de slijtvastheid. Deze eigenschappen maken het tevens mogelijk om uw betonnen vloer door te trekken naar buiten.

Bekijk de vele mogelijkheden in onze showroom in Heukelum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonvloer in uw showroom in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie? Neem dan contact op met ons bedrijf door te bellen naar 0345-633009 of door een e-mail te sturen naar info@betonreform.nl. BetonReform geeft u advies en vindt samen met u de beste match. Ziet u graag eerst de mogelijkheden in werkelijkheid? Bezoek onze showroom en krijg een duidelijk beeld.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg