Betonvloeren woning

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Door te kiezen voor betonvloeren geeft u direct een karakteristieke uitstraling aan uw woning. Zo is beton robuust, stoer en sterk. Dat is dan ook een gevoel dat veel mensen krijgen bij beton. Toch is beton nog veel meer dan dat. Zo kan beton ook erg mooi en visueel aantrekkelijk zijn. Dat is waar wij voor staan bij BetonReform uit Heukelum. Dankzij onze hoge mate van deskundigheid op het gebied van beton zorgen wij ervoor dat de betonvloeren in uw woning niet alleen stoer en sterk zijn maar er ook esthetisch aantrekkelijk uitzien.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Creëer sfeer met betonvloeren in uw woning

Een vloer van beton brengt vele mogelijkheden met zich mee. U kunt er dan ook verschillende kanten mee op, afhankelijk van uw voorkeuren. Houdt u van een strakke en moderne stijl? Dan is de Reformvloer Trend iets voor u. Deze betonnen vloer heeft een egaal uiterlijk en kan indien gewenst afgewerkt worden met een glanzende laag. Wilt u liever een betonnen vloer die warmte uitstraalt en er wat klassieker uitziet? Dan is de Reformvloer Classic ideaal. In deze betonnen vloer zijn kiezels verwerkt, waardoor hij doet denken aan de klassieke Italiaanse terrazzovloeren. Dankzij de kiezelsteentjes is elke Reformvloer Classic weer uniek. Dit maakt de betonvloeren in uw woning dan ook echt bijzonder.

Een betonvloer bij u in huis?

Kiest u voor een robuust en stoer, maar toch ook elegant karakter in uw woning door betonvloeren te laten plaatsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. U belt hiervoor naar 0345-633009.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg