Design betonvloer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Wanneer u een strak design wilt voor uw vloer, plaatsen wij graag een duurzame betonvloer bij u thuis. BetonReform uit Heukelum (ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland) is gespecialiseerd in het werken met (grijs) beton en levert steeds weer hoogwaardig design op. Kies bijvoorbeeld voor beton met een grijs design of voor een vloer waar een kiezel in verwerkt is: een klassieke keuze. Welke stijl uw voorkeur ook heeft, wij trekken het door in het design van uw betonvloer.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Kies voor design: laat een betonvloer plaatsen

Een betonvloer biedt vele mogelijkheden voor uw huis. De uitstraling maakt u helemaal af door de vloer te combineren met een bepaalde stijl in het meubilair. Door meubilair met een modern design te plaatsen op uw strakke betonvloer, heeft u direct een passende combinatie in uw huis gecreëerd. Wij gaan echter nog verder met ons aanbod in design; u maakt het namelijk helemaal compleet met een keukenblad van grijs beton. Heeft u verder nog wensen? Laat het aan ons weten, want wij zijn dé specialist op het gebied van beton.

Bezoek onze showroom in Heukelum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een betonvloer van hoogwaardig design met zich meebrengt? Neem dan contact op met BetonReform en bel naar 0345-633009 of stuur een e-mail naar info@betonreform.nl. Vanuit Noord-Holland en Zuid-Holland bereikt u onze showroom tevens uitstekend, zodat u uw toekomstige betonvloer van hoog design kunt bekijken: de ideale keuze voor woningen, maar ook bijvoorbeeld voor uw eigen showroom! Ontdek direct de verschillen tussen een vloer van beton met een grijs design of een gevlinderde betonvloer in een andere kleur. Maak vandaag nog een afspraak om langs te komen!

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.