Design betonvloer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Wanneer u een strakke design uitstraling wilt geven aan uw huis, kan een betonvloer geplaatst door BetonReform Design uit Heukelum (ten oosten van Noord-Holland en Zuid-Holland), hierbij zeker niet ontbreken. Zo kunnen we bij BetonReform Design bijvoorbeeld de Reformvloer Trend plaatsen. Deze vlakke en egale betonnen vloer geeft een modern uiterlijk met daarbij een stoere en robuuste uitstraling. U kunt kiezen voor een betonvloer met een grijs design of voor een vloer waar een kiezel in verwerkt is. Hierdoor geeft deze betonvloer heel gemakkelijk een industrieel design aan het interieur van uw huis. U kunt ervoor kiezen om de Reformvloer Trend af te laten werken met een glanzende laag, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een wat meer robuuste vloer. Grijs of bruin beton kan makkelijk gecombineerd worden met elk design interieur.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Kies voor een design betonvloer

Een betonvloer biedt vele mogelijkheden voor in uw huis. U kunt de uitstraling dan ook helemaal afmaken door de vloer te combineren met een bepaalde stijl in het meubilair. Door bijvoorbeeld design meubilair te plaatsen op de strakke betonvloer heeft u direct een erg moderne sfeer in huis. Door grijs te verwerken in uw vloer van beton creëert u een design interieur. Voor een wat warmere sfeer kunt u ook kiezen voor een wat mindere egale betonvloer met kiezels erin verwerkt.

Bezoek onze showroom in Heukelum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een betonvloer van BetonReform Design (vlak bij Noord-Holland en Zuid-Holland) met zich meebrengen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0345-633009. Wij beantwoorden al uw vragen en staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ook kunt u een afspraak maken om onze showroom te komen bekijken waar we elke design betonvloer, maar ook andere objecten van beton voor u tentoonstellen. Zo kunt u zien wat het verschil tussen een vloer van beton met een grijs design of een gevlinderde betonvloer.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg