``Betonreform Design is een onderdeel van Betonreform.``

“Wij koppelen creativiteit aan technische kennis van beton”

Betonreform Design is een onderdeel van Betonreform

Wij koppelen creativiteit aan technische kennis van beton.

HET DESIGN BETON VAN BETONREFORM DESIGN

Beton is bij iedereen bekend. Het is robuust, sterk en grijs.

Dat beton visueel aantrekkelijk kan zijn is vaak een eye opener.

Beton is modern of chique, strak en duurzaam.

Beton heeft kleur, diepgang & uitstraling. Kortom: beton leeft.

 

Betonreform Design laat beton leven en opent een wereld aan mogelijkheden voor iedere betontoepassing. Een prachtig terras van beton, passend bij uw woning– Een betonvloer binnen of betonvloer buiten — Een betonlook keukenblad — BetonReform is de beste keus als het gaat om Design Beton. Wij zijn in staat om tot esthetische oplossingen te komen voor ieder type betongebruiker, van architect tot particulier of industrieel gebruiker. Onze innovatieve betonbewerkingen worden toegepast van vloeren tot plafonds, van showrooms tot woonhuizen en van meubels tot speciale objecten.

Beton is bij iedereen bekend. Het is robuust, sterk en grijs. Dat beton ook mooi en visueel aantrekkelijk kan zijn is voor velen een ‘eye opener’. Beton is modern of chique, strak en duurzaam. Beton heeft kleur, diepgang, glans en uitstraling. Kortom: beton leeft.

Betonreform Design laat beton leven en opent een wereld aan mogelijkheden voor iedere betontoepassing. Wij zijn in staat om tot esthetische oplossingen te komen voor ieder type betongebruiker, van architect tot particulier of industrieel gebruiker. Onze innovatieve betonbewerkingen worden toegepast van vloeren tot plafonds, van showrooms tot woonhuizen en van meubels tot speciale objecten.

DE SFEER VAN DESIGN BETON