Terrassen van Beton

Vloeiende overgangen creëren van binnen naar buiten. De woonsfeer doorzetten naar de tuin. Een terras van beton leent zich hier uitstekend voor.

Door woonbeton zowel binnen alsook buiten toe te passen wordt het beton terras een verlengstuk van het woonhuis. De betonnen vloeren zijn eenvoudig te reinigen. De beton afwerking zorgt voor een optimale beton bescherming waardoor het beton reinigen vrijwel overbodig wordt. De betonnen vloeren kennen geen onkruid aangroei in voegen en vrijwel geen algen aangroei.

Bent u het zat om uw terras elk voorjaar weer grondig te moeten reinigen? Wilt u uw huidige terras weer nieuw leven inblazen?

BetonReform heeft een range aan hoogwaardig impregneer producten welke uw terras afsluit voor vuil indringing en het onderhoud en de reiniging van uw terras vele malen vereenvoudigd. Daarnaast kunnen wij op deze manier uw terras voorzien van andere kleuren door het toevoegen van pigmenten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek en inspectie.

Betonreform, de betonterras specialist!

Tuin en Landschap

BETONTERRAS VAN BETONREFORM IN DE MEDIA

BetonReform Design B.V.