Geef uw huis de sfeer van oude Italiaanse huizen

De Design Betonvloer Reform Classic™ van Betonreform Design is een bewerking van de betonnen vloer welke geïnspireerd is op de oude Italiaanse terrazzovloeren. Hierdoor krijgt uw woning de uitstraling van de oude en stijlvolle Italiaanse woningen. De combinatie van een strak en hard vloeroppervlak met daarin zichtbare kiezels en stenen geeft de betonvloer een rijk en warm uiterlijk.

Kies ook voor een unieke Design betonvloer Reform Classic

De Design Betonvloer Reform Classic™ wordt opgebouwd uit honderden kiezelstenen. De vormen en kleuren van de kiezels maken iedere vloer uniek en afhankelijk van de lichtval ontdekt u steeds weer nieuwe elementen in uw vloer. Door de tijdloze uitstraling van een Reform Classic™ Design Betonvloer past de vloer altijd bij uw interieur. Wat voor stijl uw meubels ook hebben, de vloer past er altijd bij.

Laat beton leven

Betonreform Design opent een wereld aan mogelijkheden voor iedere betontoepassing. Wij laten beton leven. Niet alleen in vloeren zoals de Design Betonvloer Reform Classic™, maar ook bijvoorbeeld in een betonlook keukenblad. Wij gaan altijd voor esthetische oplossingen voor iedere betontoepassing. Wilt u beton ook een rol laten spelen in uw interieur? Neem dan contact met ons op via 0345-633009. Dan bekijken we de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

BetonReform Design B.V.