Gevlinderde betonvloer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Met een gevlinderde betonvloer geeft u een modern karakter aan uw bedrijfspand of showroom. Het staat ook perfect bij een industriële inrichting van een kantoor of studio. Gevlinderd beton ontstaat door met een speciale machine over het beton te bewegen. Deze sterke vloer krijgt door het vlinderen een compacte structuur en een kenmerkende wolachtige uitstraling. Geef uw vloeren een unieke uitstraling met een gevlinderde betonvloer.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Geef uw interieur een moderne uitstraling met een gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer, zoals de Reformvloer Trend van BetonReform Design, heeft een stoer en robuust uiterlijk. Toch is dit niet alles wat een vloer van gevlinderd beton met zich meebrengt. Zo kan beton ook chique en mooi staan. Bij BetonReform Design uit Heukelum, vlak bij Noord-Holland en Zuid-Holland, zorgen wij ervoor dat de gevlinderde betonvloer die we bij in uw pand leggen, precies die uitstraling heeft die u voor ogen heeft. Wij zijn dan ook in staat om tot een resultaat te komen dat helemaal past bij het imago van uw bedrijf.

Ontdek zelf de veelzijdigheid van een gevlinderde vloer in onze showroom in Heukelum

Wilt u graag een gevlinderde betonvloer laten plaatsen in uw kantoor- of bedrijfspand in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie? BetonReform Design is de partner die u zoekt. Wij laten beton leven en openen een wereld aan mogelijkheden voor iedere betontoepassing. Om te zien wat een mooie gevlinderde betonvloer zoal kan doen voor uw pand, kunt u ook eens langskomen in onze showroom. Hier kunt u de kleuren en structuren van een gevlinderde betonvloer ervaren. Zo krijgt u een duidelijk beeld bij het product.

Vraag om deskundig advies

Aarzel niet om even contact met ons op te nemen om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen. U kunt hiervoor bellen naar 0345-633009. Wilt u langskomen in onze showroom? Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig door even naar ons te bellen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg