Gevlinderde betonvloer

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Met een gevlinderde betonvloer geeft u een modern karakter aan uw bedrijfspand of showroom. Het staat ook perfect bij een industriële inrichting van een huis, kantoor of studio. Gevlinderd beton ontstaat door met een speciale machine over het beton te bewegen, ook wel vlinderen genoemd. Deze sterke vloer krijgt door het vlinderen een compacte structuur en een kenmerkende wolachtige uitstraling. Geef uw vloer in regio Amsterdam een unieke uitstraling met een gevlinderde betonvloer.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Geef uw interieur een stoere twist met een gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer, zoals de Reformvloer Trend van BetonReform, heeft een stoer en robuust uiterlijk. Toch is dit niet alles wat een vloer van gevlinderd beton met zich meebrengt. Kies bijvoorbeeld voor gevlinderd beton voor een chique en stijlvolle uitstraling in uw pand in regio Amsterdam. Bij BetonReform uit Heukelum, vlak bij Noord-Holland en Zuid-Holland, zorgen wij ervoor dat de gevlinderde betonvloer precies die uitstraling heeft die u voor ogen heeft. Wij hebben de kennis en ervaring om met een gevlinderde vloer voor binnen of buiten tot een resultaat te komen dat helemaal past bij het imago van uw bedrijf in Amsterdam of omgeving.

Ontdek zelf de veelzijdigheid van een gevlinderde vloer in onze showroom in Heukelum

Wilt u graag een gevlinderde betonvloer laten plaatsen in uw kantoor- of bedrijfspand in Noord-Holland, Zuid-Holland of een andere Nederlandse provincie? Wij zijn dé partner in regio Amsterdam die u zoekt voor gevlinderd beton. Wij laten beton leven en openen een wereld aan mogelijkheden voor iedere betontoepassing. Om te zien wat een mooie gevlinderde betonvloer zoal kan doen voor uw pand, komt u gerust eens langs in onze showroom, niet ver van Amsterdam, waar u uw toekomstige vloer van gevlinderd beton bekijkt en voelt. Hier ervaart u de kleuren en structuren van een gevlinderde betonvloer. Zo krijgt u een duidelijk beeld bij onze producten.

Vraag om deskundig advies

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Wij voorzien u van gedegen advies en beantwoorden al uw vragen. Bel ons via 0345-633009 of stuur een e-mail naar info@betonreform.nl. Via deze contactmogelijkheden maakt u tevens een afspraak om langs te komen in onze showroom. Deze is op ongeveer een uurtje rijden vanaf Amsterdam; zeer goed bereikbaar om gevlinderd beton eens in het echt te bekijken!

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.