Breng de sfeer van weleer in het huis van uw klant met de Design Betonvloer Reform Classic™

De Design Betonvloer Reform Classic™ komt voort uit de oude Italiaanse terrazzovloeren, die vroeger veel gebruikt werden in klassieke Italiaanse herenhuizen. Dankzij Betonreform Design kan uw klant ook tegenwoordig van een schitterende klassieke Italiaanse vloer genieten. Want ook nu nog wordt dit materiaal veel gebruikt bij de bouw van vooral luxere woningen. De combinatie van een strak en hard vloeroppervlak met daarin zichtbare kiezels en stenen geven de vloer een rijk en warm uiterlijk.

De Design Betonvloer Reform Classic™: een unieke vloer voor uw klant

De vormen en kleuren van de kiezels maken iedere vloer uniek en bieden de mogelijkheid steeds weer iets nieuws te ontdekken in de vloer. De tijdloze uitstraling van een Reformvloer™ Classic geeft uw klant de mogelijkheid om eenvoudig te combineren met meubels en de overige inrichting. Hierdoor past een Design Betonvloer Reform Classic™ in ieder huis, of dit nu een nieuwbouwhuis is of niet.

De vele mogelijkheden van beton

U heeft waarschijnlijk al vele malen een betonvloer gestort voor uw klanten. Vaak wordt deze vloer gebruikt als ondergrond, of als vloer in een bijgebouw zoals een schuur. Echter, in veel moderne huizen worden tegenwoordig betonnen elementen toegevoegd. Dit is niet alleen de betonvloer Design betonvloer Reform Classic™, maar bij Betonreform Design kunt u ook terecht voor andere betonnen elementen voor uw klant, zoals meubels, aanrechtbladen en tuinmeubelen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Dit doet u door te bellen naar 0345-633009.