Onderhoud van beton

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Onderhoud van een vloer van beton is erg belangrijk wanneer er dagelijks veel mensen over deze vloer lopen. Met name de entree van uw bedrijfspand of uw showroom is kwetsbaar en dient regelmatig onderhouden te worden. Nu is beton erg slijtvast, waardoor het onderhoud meestal beperkt kan blijven tot een professionele reiniging. Het is mogelijk om de reiniging zelf te doen. Wilt u echter een echt diepe reiniging? Schakel dan BetonReform in. Wij zorgen ervoor dat uw betonnen vloer er weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Laat het onderhoud aan uw betonvloer of ander beton verzorgen door dé professional uit Heukelum

Wij voeren het onderhoud uit van vloeren, aanrechtbladen en meer oppervlakken van beton in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland. Vooral beton dat onderhevig is aan veel verkeer en vervuiling kan zo nu en dan wel wat onderhoud gebruiken. Denk hierbij aan vloeren van showrooms, entrees, hallen en buitenvloeren, maar ook van uw woning. Door het onderhoud over te laten aan een professional, zoals BetonReform uit Heukelum, is uw vloer weer perfect verzorgd. Schakel ons in voor een enkele reiniging, of stel een onderhoudscontract met ons op. Met dit contract zorgen we ervoor dat de kwaliteit van uw vloer constant wordt behouden.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op

Wanneer u woonachtig bent in Noord-Holland of Zuid-Holland, vraag dan naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw oppervlakken van beton. Neem hiervoor contact met ons bedrijf op door te bellen naar 0345-633009 of door ons een e-mail te sturen via info@betonreform.nl. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg