Onderhoud beton

Grote technische kennis

l

Van ontwerp tot uitvoering

Ook voor reparatie en onderhoud

Onderhoud van een vloer van beton is erg belangrijk wanneer er dagelijks veel mensen over deze vloer lopen. Met name de entree van uw bedrijfspand of uw showroom is kwetsbaar en dient regelmatig onderhouden te worden. Nu is beton erg slijtvast waardoor het onderhoud meestal beperkt kan blijven tot een professionele reiniging. Dit kunt u zelf doen, maar voor een echt diepe reiniging, schakelt u een specialist als Betonreform in. Wij zorgen ervoor dat uw betonnen vloer er weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Vul het contactformulier in of bel ons!

Bel ons: 0345-633009

Laat het onderhoud aan uw betonvloer of ander beton verzorgen door de professional uit Heukelum

Vooral vloeren van beton in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland die onderhevig zijn aan veel verkeer en vervuiling kunnen zo nu en dan wel wat onderhoud gebruiken. U kunt hierbij denken aan showrooms, entrees, hallen en betonnen terrasvloeren. Door deze reiniging over te laten aan een professional zoals Betonreform uit Heukelum, is uw vloer weer perfect verzorgd. U kunt ons inschakelen voor een enkele reiniging, maar het is ook mogelijk een onderhoudscontract met ons op te stellen waarmee we de kwaliteit van de vloer op peil houden.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden die wij vanuit onze vestiging nabij Noord-Holland en Zuid-Holland bieden omtrent het onderhoud van uw betonvloer of ander beton contact met ons op door te bellen naar 0345-633009. Wij vertellen u vervolgens alle details over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg