Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons: 0345-633009

BetonReform: Design Beton & Industrie Beton

Bij Betonreform wordt er op verschillende manieren met beton gewerkt. Beton is een materiaal dat op veel manieren kan worden toegepast, waarbij de mooiste ontwerpen kunnen worden uitgevoerd. Zowel betonnen vloeren, meubelen als kunstobjecten worden door ons vervaardigd.

Modern Beton

Betonreform heeft grote technische kennis van beton, beton bewerkingen en het storten van beton. Deze kennis gaat bij ons hand in hand met creativiteit. Naast het leggen van nieuwe betonvloeren in een woning of bedrijfspand, voeren wij ook reparaties uit aan bestaande vloeren en zorgen wij voor het onderhoud.

Design Betonvloer, Meubels & Kunst

Beton is niet alleen functioneel, maar ook zeer aantrekkelijk. Het is prachtig materiaal dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Bij ons bedrijfsonderdeel Betonreform Design gaan wij voor mooi beton. Door onze creativiteit en inspirerende ideeën met betrekking tot beton en design, bent u bij ons aan het juiste adres voor de mooiste ontwerpen.

Industrie Betonvloer & andere toepassingen

Behalve woonbeton is er natuurlijk ook de industriële kant van beton. De beton bewerkingen door BetonReform Industrie onderscheiden zich van oppervlakken van ander materiaal door het verhogen van zowel de duurzaamheid als de functionele toepassingen van het oppervlak. Hierbij wordt rekening gehouden met de esthetische waarde van het oppervlak.

Wilt u meer weten?

Bekijk ons portfolio of vul het contactformulier in.

 

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze projecten

Betonnen vloer - Heukelum

Woonhuis Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Volkshotel Amsterdam

Betonnen vloer - Heukelum

Betonvloer aan het IJ

Betonnen vloer - Heukelum

Sportpaleis Rozenburg

BetonReform Design B.V.