• Project Woudenberg betonReform Beton Villa moderne betonvloer zandkleur

    Project Woudenberg – Betonvloer in Woonkamer

  • Project Woudenberg betonReform Beton Villa moderne betonvloer zandkleur

    Project Woudenberg – “Zand”kleur Betonvloer

  • Project Woudenberg betonReform Beton Villa moderne betonvloer zandkleur

    Project Woudenberg – Betonvloer in Open Keuken

Beton voor Nieuwbouw, vrijstaande kavels, ruime villa

Een moderne betonvloer. Dat is waar onze opdrachtgevers naar op zoek waren. Strak, eigentijds en gebruiksvriendelijk, maar niet kil en koud. Het moest een natuurlijk ogende vloer blijven. Na vele gietvloeren, betonlookvloeren en PVC vloeren gezien te hebben kwam beton in beeld.We hebben een betonvloer samengesteld op kleur. Het gebruikelijke grijze beton hebben we aangepast naar een natuurlijke zachte “zand” tint. Hiertoe hebben wij kleurstalen ter beschikking gesteld zodat de klant gedurende het hele bouwproces de inrichting en verdere afwerking hierop kon aanpassen.

 

Geen betonvloer is gelijk

Het mooie van beton is dat het zowel binnen alsook buiten kan worden toegepast. Vanuit dit vertrekpunt was het tevens de bedoeling om het aangrenzende terras op identieke wijze te storten en af te werken als binnen. Op deze manier wordt de binnen vloer verlengt naar buiten. We hebben de gehele begane grond vloer, inclusief de badkamer, en het terras gepolijst in hoogglans. De gekozen “zand” tint krijgt hierdoor meer diepgang en een exclusieve uitstraling. In de badkamer zijn de profielen voor de glazen wanden verdiept aangebracht zodat de vloer ogenschijnlijk enkel wordt onderbroken door de glazenwanden zonder dat de profielen zichtbaar zijn.

Geen betonvloer is gelijk. In dit project heeft de keuze voor de kleur en de afwerking van het beton de woning een unieke sfeer en eigen karakter gegeven.

2 Reacties

  1. Wat een mooi gezicht zo’n betonnen vloer. Het straalt zoveel rust uit en past nagenoeg bij elk soort interieur. Ook de kleur is erg aangenaam. Meestal heeft men bij een betonnen vloer een grauwe, ruwe vloer in gedachten. Zelf overweeg ik ook om een betonnen vloer te laten storten in mijn huis. Ik zou het alleen al doen voor het makkelijke onderhoud!

  2. Er wordt vaak niet bij stilgestaan tot hoeveel men tegenwoordig in staat is te doen met behulp van de technologische ontwikkelingen. De type vloeren die beschikbaar zijn, hebben na goede plaatsing en juiste afwerking een heel aparte uitstraling en geven een bijzonder gevoel. Prachtig hoor!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment